loader mantis

Fundació UdG

Consultoría web / Diseño y programación web

URL: www.fundacioudg.org

Cliente: Fundació UdG

Servicios asociados:

Gestiona els màsters, postgraus i cursos d'especialització de la Universitat de Girona

La Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (FUdGIF) és la institució creada per la Universitat de Girona (UdG) amb l’objectiu de fomentar la recerca científica i la docència en tots els àmbits relacionats amb la Universitat de Girona. LaMantis ha treballat estretament amb el personal de la Fundació oferint els serveis de consultoria i de disseny i programació del web corporatiu.

Diseño web de la Fundació UdG

Consultoria web

Abans de començar els treballs de disseny i desenvolupament web hem realitzat una consultoria web per fixar els objectius i establir l'estratègia per assolir-los. A més a més, hem elaborat un prototip navegable amb la informació de les diferents seccions i amb els menús i altres elements navegables.

Fundació UdG Consultoria web

Disseny web

A partir de la versió definitiva del prototip hem iniciat la fase de disseny de les diferents seccions del web. L'objectiu principal és oferir la informació en un format clar i entenedor per donar el màxim protaganisme a l'oferta formativa de la Fundació UdG i facilitar l'accés a la informació i al procés de matriculació.

Fundació UdG web responsive

Programación web

El grueso de los trabajos de programación web se han destinado a desarrollar las funcionalidades más destacadas: catálogo y buscador de cursos de la web público, extranet académica para la edición y gestión las actividad formativas y una herramienta para crear microsites para las titulaciones.

Fundació UdG desarrollo web

Imágenes de la extranet académica

Fundació UdG desarrollo extranet

Este web utiliza "cookies" propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio, al navegar el usuario acepta su uso. Más información
ACEPTAR