loader mantis

Disseny web

 

Dissenyem webs únics amb personalitat pròpia

El disseny de pàgines web és un procés complex que ha de tenir en compte el grafisme, els textos, les imatges, l’estructura de navegació i la velocitat de càrrega de les pàgines. Una plana web ha de ser atractiva, pràctica, intuïtiva, ràpida i ha d'estar ben feta perquè es posicioni correctament als cercadors. Ha d’oferir informacions que interessin al teu públic objectiu. Per tant, l’han d’atreure i també retenir, perquè passi el màxim temps possible consultant els teus productes i serveis.

El disseny web ha d’anar 100% alineat amb l’estratègia de màrqueting digital.

Per què LaMantis?

Disseny web a mida. Ens adaptem a tu

 

La teva empresa té personalitat pròpia? El teu web també.

Si et vols diferenciar de la teva competència t’aconsellem fugir de plantilles, textos genèrics i imatges d’arxiu. A LaMantis apostem per dissenyar webs únics, amb personalitat pròpia i amb una estructura de navegació àgil i intuïtiva.

A LaMantis dissenyem webs a mida des de 2002 i ho fem amb el nostre propi gestor de continguts. Una eina versàtil que podem adaptar al 100% a les necessitats del teu projecte. Un CMS optimitzat per a posicionament web i que et permetrà introduir i editar els continguts del teu web ràpida i fàcilment.

Creem web únics, amb dissenys originals i 100% enfocats a assolir els objectius que busques.

 

Fases del disseny web a mida

A LaMantis plantegem el disseny web a mida de la manera següent:

Estudi Estudi i anàlisi del teu projecte, competència i objectius per poder plantejar el projecte que necessites.
Missatge Definir el missatge que vols comunicar per generar els elements necessaris perquè el disseny i els continguts del lloc web s’hi ajustin. A LaMantis podem crear tots els continguts que necessita el teu projecte mitjançant els nostres serveis d’imatge gràfica, redacció de continguts, fotografia i vídeo.
Prototip Realitzar un prototip navegable amb els principals elements de disseny i la totalitat dels continguts. Aquesta fase és clau per detectar possible mancances i corregir-les abans de passar a l’etapa següent.
Disseny Disseny i desenvolupament de la pàgina web.
Publicació i marketing Publicació del web i aplicar un pla de marketing digital per analitzar els resultats obtinguts.

 

Serveis complementaris al disseny web

A LaMantis oferim tot tipus de solucions relacionades amb el disseny i desenvolupament de pàgines web. A continuació, et detallem els serveis més destacats.