loader mantis

Marketing digital

 

Estratègia a Internet

El marketing digital o marketing online són les accions i estratègies comercials i publicitàries que es duen a terme utilitzant els mitjans i canals d’Internet. Actualment la xarxa és un mitjà per intercanviar informació en dues direccions: de les empreses i institucions cap als usuaris i dels usuaris cap a les organitzacions. Els usuaris tenen un poder que abans només teníen els mitjans de comunicació: la capacitat de crear opinió.

 

Per què LaMantis?

Especialistes en marketing online

 

Definir una estratègia online i disposar d’un pla de marketing online que definieixi els objectius, analitzi el sector d’activitat i la competència i marqui l’estratègia a seguir és clau per poder implementar accions que després caldrà validar mesurant i avaluant els resultats obtinguts.

El pla de marketing digital és el mapa per saber on volem arribar i quines accions hem de fer per complir els objectius. A LaMantis et podem ajudar a crear el pla de marketing online que necessites per evolucionar el teu projecte.

Quines eines tenim per aplicar el marketing digital?

El marketing digital es pot aplicar amb diverses eines. Aquest són les més destacades:

Web o blog El web i/o blog corporatiu és on els usuaris poden informar-se dels teus productes o serveis. És la plataforma ideal des d’on centralitzar les accions de marketing.
Xarxes socials Les xarxes socials són el complement ideal per comunicar-se amb els teus públics i aportar trànsit cap al web.
Email Marketing És una eina imprescindible per fidelitzar usuaris. Disposar d’una base de dades amb contactes propis és una opció econòmica i molt efectiva si s’utilitzar correctament. Per aconseguir-ho, cal crear newsletters atractius i sobretot útils per als usuaris amb l’objectiu que accedeixin al nostre web.
Posicionament a cercadors (SEO) Escollir les paraules clau adequades i generar un contingut optimitzat perquè un web és posicioni correctament és un factor clar. Si no surts a la primera pàgina de cerca no existeixes. Una campanya de pagament (SEM) et pot ajudar a seleccionar les paraules clau més adequades per optimitzar l’estructura i continguts del teu lloc web per realitzar accions de posicionament orgànic (SEO). 
Publicitat Display La publicitat més clàssica en format digital. Anuncis i bàners amb imatges, vídeo i textos que col·loquem a webs relacionades a la xarxa display de Google per atreure visites cap al web. 
Analítica web La principal avantatge de les accions de marketing online és que es poden mesurar per saber quines són les més efectives i quines hem de descartar. Analitzar correctament les dades i saber-les interpretar són accions clau per evolucionar i millorar el marketing digital.

 

Serveis complementaris al marketing online

A LaMantis oferim tot tipus de solucions relacionades amb el marketing online. A continuació, et detallem els serveis més destacats