loader mantis

Usabilitat web

 

Oferir una bona experiència d'ús és imprescindible 

Aconseguir que el nostre públic objectiu visiti un lloc web no es ni senzill ni econòmic. Tots els esforços per captar l'atenció dels usuaris poden quedar en no res si no ens assegurem de que guadeixin d'una bona experiència. És indispensable que els oferim un web que càrregui ràpidament la informació, uns continguts de qualitat i ben estructurats i una navegació àgil i senzilla. Resumint, la usabilitat web és un factor clau i a tenir molt en compte. 

Què és la usabilitat d’un web?

 

La usabilitat web és la facilitat amb què els usuaris poden interactuar amb una plana web per aconseguir accedir a la informació que busquen. Un web amb una bona usabilitat ha de permetre una navegació senzilla i intuïtiva des de diversos dispositius.

Avantatges de dissenyar un web amb una bona usabilitat: 

Millorar l’experiència de l’usuari Si el web proporciona una informació clara, ben estructurada i atractiva, l’usuari tindrà totes les facilitats per accedir als continguts que li interessen ràpidament i gaudirà d'una experiència satisfactòria. 
Augmentar la durada de les visites Una bona experiència es tradueix amb una major durada de l’estada dels visitants al web.
Reduir el percentatge de rebots Si oferim una informació de qualitat i en un format atractiu, tenim moltes més possibilitats de reduir el percentatge de visitants que abandonen el web després de pocs segons d’haver-hi accedit i sense realitzar cap acció. 
Guanyar-se la confiança dels usuaris Dissenyar un web atractiu i fàcil d’utilitzar és el primer pas per fidelitzar els usuaris i aconseguir que tornin a visitar el web i augmentar les opcions perquè facin les accions que els suggerim. 
Incrementar conversions i vendes Un web útil i atractiu és ideal per aconseguir que els usuaris facin l’acció que volem: comprar un producte, demanar un pressupost,subscriure’s a un butlletí informatiu, etc.

Per què LaMantis?

Especialistes en usabilitat web

 

A LaMantis ens prenem la usabilitat web molt seriosament perquè creiem que és un factor clau perquè un projecte web sigui un èxit. Per aconseguir una bona usabilitat cal tenir en compte el factors següents: 

Adaptar el web a tots els dispositius

Aplicar el disseny web responsive perquè els continguts del web es transformin per adaptar-se a diferents dispositius. 

Crear un estructura de navegació senzilla i intuïtiva

Organitzar amb els continguts del web i oferir sempre diverses opcions per accedir als més rellevants. 

Disseny clar i entenedor

Amb una correcte elecció de colors, tipografies, imatges i gràfics que facilitin la comprensió dels continguts del web. 

Serveis complementaris a la usabilitat web

A LaMantis oferim tot tipus de solucions relacionades amb el disseny i desenvolupament de pàgines web. A continuació, et detallem els serveis més destacats