loader mantis

SEO

El posicionament web SEO és un element imprescindible perquè un projecte tingui èxit

El posicionament web SEO és un factor imprescindible perquè el teu projecte tingui èxit. Sortir a la primera pàgina de Google és clau per aconseguir visites. Pràcticament ningú consulta les altres pàgines. Per tant, la competència per aparèixer a les primeres posicions de Google és ferotge i és molt complicat aconseguir-ho sense aplicar una estratègia de posicionament web SEO.

 

Que és el SEO?

El posicionament web SEO (acrònim del terme anglès Search Engine Optimitzation) són les tècniques que s’apliquen en una plana web amb l’objectiu de millorar la seva posició i visibilitat en les pàgines de resultats del principals navegadors (Google, Bing, Yandex, Baidu, etc.). 

Per què LaMantis?

Especialistes en SEO

La tasca d’una agència SEO consisteix a realitzar un treball previ a la publicació de del web que consisteix en l’optimització tècnica de les pàgines i en la redacció d’uns continguts orientats als conceptes que vulguem posicionar. A LaMantis podem fer-te la consultoria SEO que necessita un projecte web.

 

Com treballar el posicionament web?

Accions a realitzar abans de publicar el web: 

Anàlisi del teu web i els dels  competidors Analitzar el posicionament i continguts del teu projecte i els de la teva competència.
Estudi de paraules clau Estudi de paraules clau per seleccionar un llistat de termes que s’ajustin a la teva proposta de valor.
Crear continguts optimitzats  Els continguts que redactem han d’incloure les paraules clau vols posicionar de manera natural perquè siguin atractius i comprensibles tant per les aranyes de cerca dels buscadors com per els usuaris que accedeixin al web.
Optimització del web El codi de la plana ha d’estar optimitzat perquè els cercadors trobin la informació que busquen el més aviat possible, perquè els continguts es carreguin ràpidament i perquè es puguin consultar correctament des de diferents dispositius.
Estadístiques Cal configurar un servei d’estadístiques per obtenir informació del comportament dels usuaris que visitin el web mitjançant Google Analytics, Google Tag Manager i Google Data Studio.

 

Accions a realitzar després de publicar: 

Seguiment i optimització Una vegada publicat el web cal fer tasques de seguiment i optimització continuades amb les eines adequades per comprovar en tot moment com evolucionar el posicionament del lloc web i introduir-hi correccions i millores.

 

Serveis complementaris al posicionament web SEO

A LaMantis oferim tot tipus de solucions relacionades amb el marketing digital. A continuació, et detallem els serveis més destacats