loader mantis

SEM Marketing

A LaMantis et podem assessorar en el servei de marketing per a buscadors. Una acció imprescindible si vols obtenir resultats de la teva presència a Internet. 

Què és el SEM?

El SEM (Search Engine Marketing), és el màrqueting en els motors de cerca (Google, Bing, Yahoo, etc.). És a dir, totes les accions que serveixen per posicionar un producte entre els nostres potencials clients amb la finalitat que facin l’acció que ens interessa: comprin un producte, contractin un servei, etc.). Per tant, les accions que es poden fer per presentar productes o serveis són dues: el SEO (Search Engine Optimization) i el PPC (Pay Per Click).

 

Què és el SEO?

El SEO (Search Engine Optimization) o posicionament web és el procés de millorar la visibilitat d’un lloc web en els resultats orgànics dels cercadors.

 

Que és el PPC?

El PPC (Pay per Click) és un model de publicitat a Internet en el qual es anunciants creen anuncis relacionats amb una paraula clau. Quan els usuaris d’Internet introdueixen aquesta paraula clau a un cercador els anuncis apareixen a la part superior o inferior de la pàgines de resultats. Els anunciants paguen per cada clic obtingut perquè confien a que una visita al seu lloc web es traduirà amb una venda o contractació d’un servei.

 

Per què LaMantis?

Especialistes en serveis de marketing per a cercadors

Què podem fer per tu?

Estudi de paraules clau: fem una anàlisi de les paraules clau més efectives per a l teu negoci

Campanyes de PPC: executem campanyes d’anuncis patrocinats per determinar quines paraules tenen més conversió 

Optimitzem els continguts del teu web per ajustar-los a les paraules clau amb més conversió 

Seguiment i optimització: configurem informes automàtics per fer un seguiment de les campanyes i per extreure conclusions per optimitzar-les. 

Serveis complementaris al SEM

A LaMantis oferim tot tipus de solucions relacionades amb el marketing digital. A continuació, et detallem els serveis més destacats.