loader mantis

Maquetació web

 

Maquetem seguint els estàndards

A LaMantis som especialistes en maquetació web i seguim les normes i recomanacions tècniques dels estàndards marcats per W3C, l’organització internacional de més autoritat en tecnologies de maquetació web. Maquetar un web seguint les directrius de qualitat del W3C garanteix una major comptabilitat amb diferents navegadors i dispositius, més facilitat perquè els continguts s’indexin correctament als cercadors i una major escalabilitat dels projectes.

Què és la maquetació web?

La maquetació web consisteix a transformar el disseny d’un web en un conjunt d’arxius (html, css i js) perquè els navegadors web puguin interpretar-los i reproduir-los correctament en diferents dispositius. La maquetació és una fase avançada del procés de desenvolupament web.

Passos a seguir fins arribar a la fase de maquetació web:

Briefing inicial Si el web ofereix una informació clara, ben estructurada i atractiva l’usuari tindrà totes les facilitats per accedir als continguts que li interessen ràpidament i aconseguir una experiència satisfactòria. 
Generació de continguts Una bona experiència es tradueix amb una major durada de l’estada dels visitants al web.
Disseny Si oferim una informació de qualitat i en un format atractiu tenim moltes més possibilitats de reduir el percentatge de visites que abandonen el web després de pocs segons d’haver-hi accedit i sense realitzar cap acció. 
Maquetació web Oferir un web atractiu i fàcil d’utilitzar és el primer pas per fidelitzar els usuaris i aconseguir que tornin a visitar el web i augmentar les opcions perquè acabin fent algunes de les accions que els suggerim. 
 

Una maquetació web òptima garanteix:

Webs més compatibles

El web es visualitzarà correctament en diferents navegadors i dispositius. El disseny i continguts es transformaran i es redistribuiran per adaptar-se a diferents dispositius. A LaMantis plantegem dos tipus d’adaptacions: per a ordinadors, portàtils i tauletes i per a telèfon mòbils.

Millor indexació als cercadors

Organitzar amb els continguts del web i oferir sempre diverses opcions per accedir als més rellevants. 

Càrrega més ràpida

El web es visualitzarà més ràpidament.

 

Per què LaMantis?

Especialistes en maquetació web

 

Dissenyem i desenvolupem webs des de l’any 2002. Tenim un coneixement complet d’html i css per optimitzar el màxim les pàgines. La maquetació web la treballem amb el framework de Foundation que proporciona una quadrícula responsive i inclou compenents d’interfície d’usuaris HTML i CSS, plantilles, fragments de codi, tipografies, formularis, botons i barres de navegació a més d’altres elements i extensions de JavaScript opcionals.

Serveis complementaris a la maquetació web

A LaMantis oferim tot tipus de solucions relacionades amb el disseny i desenvolupament de pàgines web. A continuació, et detallem els serveis més destacats.