loader mantis

Disseny web responsive

 

Un disseny que s'adapti als dispositius dels usuaris és clau

Qualsevol acció comunicativa s’ha d’adaptar al mitjà que utilitza per a la seva difusió.

Per aquest motiu, disposar d’un lloc amb un disseny web responsive s’adapti al dispositiu que utilitza l’usuari és clau per atreure visitants i aconseguir que trobin fàcilment la informació que busquen. Si, a més, els proporcionem una bona experiència de navegació i una càrrega ràpida dels continguts facilitem que passin el màxim temps possible navegant per la pàgina i consultin els productes, serveis o activitats que els oferim. 

Disseny web responsive
Disseny web responsive
Disseny web responsive
Disseny web responsive
Disseny web responsive
Disseny web responsive
Disseny web responsive
Disseny web responsive
Disseny web responsive
Disseny web responsive

Què és el disseny web responsive?

Millora de l’experiència dels usuaris

El disseny web adaptable o responsive web design és un tècnica que s’utilitza per crear un lloc web amb un disseny que canviï en funció del dispositiu o pantalla que utilitzi l’usuari.

Millora de l’experiència dels usuaris: els elements del disseny s’adaptem al dispositiu per oferir la informació amb la mida i format òptims per a la seva visualització.

Visibilitat: si el teu web no s’adapta a mòbils la informació es veurà molt petita i el més probable és que els visitants l’abandonin sense consultar els teus productes o serveis.

Optimització SEO: el disseny web mòbil redueix el temps de càrrega de les pàgines, un factor clau per al SEO i perquè els usuaris que utilitzin dispositius mòbils puguin accedir ràpidament a la informació.

Per què LaMantis?

Especialistes en responsive web design

Actualment al voltant del 50 % de les visites d’un lloc web es fan des d’un dispositiu mòbil i la tendència és que aquest percentage continuï augmentant. Per tant, tenir una pàgina amb un disseny web responsive optimitzat és essencial. A LaMantis ho tenim molt en compte i per això el primer que fem és el disseny web mòbil i a continuació plantegem el disseny per a altres dispositius (tauletes, portàtils i ordinadors de sobretaula).

Serveis complementaris al disseny web responsive

A LaMantis oferim tot tipus de solucions relacionades amb el disseny i desenvolupament de pàgines web. A continuació, et detallem els serveis més destacats