loader mantis

Consultoria web

 

Objectius realistes i assumibles 

Vols promocionar els teus productes i serveis a Internet però no saps per on començar? Tens un projecte en marxa però no acabes d’assolir els teus objectius? Si la resposta és sí, necessites un assessorament professional per ajudar-te a definir o repensar les accions que has de dur a terme i per marcar-te objectius realistes i assumibles. Necessites un servei de consultoria web.

Què és una consultoria web?

 

Un servei de consultoria web consisteix a  assessorar a les empreses per ajudar-les a definir una estratègia de creixement a Internet. 

Web: quins continguts necessitem, com els organitzem i com els optimitzem per a SEO.

SEO: quines paraules claus hem d'utilitzar per posicionar-nos. 

Analítica web: quins objectius hem d'assolir i com els mesurarem.

Xarxes socials: quina estratègia definim i com la durem a terme. 

Definir els objectius El primer que cal saber és quins objectius vols aconseguir amb el teu lloc web i determinar si són assumibles en funció de l’estructura i pressupost de la teva empresa. També cal analitzar què està fent la teva competència i a quin tipus de públics et dirigeixes.
Anàlisi web Cal estudiar el web existent i determinar-ne els punts forts, que haurem de conservar en el nou web, i els punts dèbils, què caldrà eliminar del nou projecte. Conjuntament s’ha de fer un anàlisi SEO (determinar quines paraules clau necessites posicionar) i auditoria de continguts (definir quins tipus de continguts són els més adequats per al teu públic objectiu).
Informe La fase següent és la redacció d’un informe amb l’estratègia que cal seguir i un calendari de treball. L’informe haurà de detallar els objectius que cal assolir: augmentar vendes, augmentar visites, millorar el percentatge de conversió entre el nombre de visites i l’assoliment dels objectius, etc.
Aplicació El pas següent es dissenyar i desenvolupar el lloc web i realitzar els canvis en un projecte ja existent. Aquesta tasca la podem fer des de LaMantis mitjançant el nostre servei de disseny web o ens podem limitar a fer accions d’assessorament i seguiment. 
Seguiment Una vegada implementats els canvis o publicat el nou web és imprescindible realitzar un seguiment i analitzar si assoleix els objectius que ens havíem marcat. Dins aquest seguiment s’hi poden incloure tasques com la creació de campanyes de publicitat a Google, accions a xarxes socials, anàlisi de les visites al web, propostes de millora i optimització web, etc.

Serveis complementaris a la consultoria web

A LaMantis oferim tot tipus de solucions relacionades amb el disseny i desenvolupament de pàgines web. A continuació, et detallem els serveis més destacats