loader mantis

Aplicacions web

 

A mida i fàcils de gestionar

Dissenyem i programem aplicacions web a mida per adaptar-nos a diferents necessitats. Estem habituats a connectar les nostres aplicacions amb apps mòbils, plataformes web, sistemes de pagament, sistemes de venda d’entrades i programari de gestió. 

Què és una aplicació web?

Una aplicació web es fa servir per actualitzar els continguts d’un web, mantenir bases de dades, vendre productes, etc. A diferència d’una aplicació mòbil una aplicació web funciona sobre un navegador web i per tant, no cal realitzar instal·lacions de programari.

Accés des d’un navegador web Només cal un navegador web per accedir-hi. Ordinadors, tauletes, telèfons mòbils, televisor intel·ligents. Qualsevol dispositiu amb connexió a Internet i una pantalla hi pot accedir.
No cal instal·lar programari La informació se serveix mitjançant un navegador web i no cal instal·lar programari que ocupi espai del nostre dispositiu. 
Menors costos El disseny i desenvolupament d’una aplicació web és més econòmica que altres opcions com les aplicacions mòbils. El temps i els costos de programació són més baixos i no cal pagar llicències de Google Play i App Store.
Rapidesa Els usuaris no han d’instal·lar res per poder accedir a la informació.

 

Per què LaMantis?

Especialistes en aplicacions web

 

A LaMantis dissenyem aplicacions web de tot tipus amb un disseny exclusiu i molt fàcils de gestionar. Tenim en compte tots els factors necessaris perquè el teu projecte sigui un èxit: t’ajuden a definir objectius assumibles, t’assessorem amb l’arquitectura i continguts de la teva aplicació web, les accions que cal fer per posicionar-la i com mesurar els resultats obtinguts.

Serveis complementaris a les aplicacions web

A LaMantis oferim tot tipus de solucions relacionades amb el disseny i desenvolupament de pàgines web. A continuació, et detallem els serveis més destacats.