loader mantis

Programació web

 

Creem webs a mida

Desenvolupem pàgines web úniques que s’adaptem al 100% a les teves necessitats amb dissenys originals sense utilitzar plantilles. El nostre equip té més de 18 anys d’experiència en el desenvolupament de tota mena de projectes i disposa del coneixements necessaris per fer realitat el web que necessites.

Què és la programació web a mida?

És l’opció ideal per crear un web d'alt rendiment que transmeti la teva essència.

Gestor de continguts 100% adaptable: el nostre CMS és el punt de partida per programar qualsevol projecte web. Disposa de funcionalitats que ens serveixen de base per crear-ne de noves o per modificar-les fins que s’ajustin a les necessitats del projecte.

Integracions: ens connectem a programari extern tant per importar continguts al web com per exportar-ne a altres aplicacions.

Disseny exclusiu i usable: tots els nostres dissenys són originals i creem llocs web utilitzant el llenguatge d’etiquetes HTML i CSS i seguint els estàndards d’usabilitat de W3C.

 

Per què LaMantis?

Pàgines web amb el disseny i funcionalitats que necessites

La programació web a mida és una opció ideal perquè fa possible controlar al detall tant el disseny com les funcionalitats del web. Sovint un projecte web s’ha de d’adaptar a les limitacions d’una plantilla de WordPress o d’altres aplicacions Open Source. El desenvolupament web a mida permet crear un disseny exclusiu i programar les funcionalitats que necessita el teu projecte. A més, tot des d’un entorn totalment autogestionable i adaptat a les teves necessitats perquè puguis crear i editar continguts ràpida i fàcilment des de qualsevol lloc i dispositiu.

Serveis complementaris al desenvolupament web

A LaMantis oferim tot tipus de solucions relacionades amb el disseny i desenvolupament de pàgines web. A continuació, et detallem els serveis més destacats