loader mantis

Google Ads

 

Les campanyes d’anuncis patrocinats o Google Ads són una publicitat molt efectiva per aconseguir trànsit per a un lloc web. A LaMantis som especialistes en dissenyar i planificar campanyes d’AdWords o Google Ads.

 

Que és Google Ads?

Google Adds Lamantis

Google Adwords o Google Ads és un servei de Google per oferir publicitat patrocinada. Els anuncis patrocinats apareixen a: 

  1. A la pàgina de resultats (SERP) juntament amb les cerques orgàniques. Actualment es mostren 4 anuncis a la part superior i 3 a la inferior, es diferencien els resultats orgànics perquè inclouen la llegenda “Anunci” en color verd juntament amb la URL visible. 
  2. En determinades zones de planes web, en forma de bàners, que poden ser imatges, vídeos o text. Aquesta publicitat es coneix amb el nom de Google Adsense i suposen una font d’ingressos per als propietaris dels llocs web on es mostren. 
 

Per què LaMantis?

Especialistes en Google Ads

 

A LaMantis som especialistes en la realització de campanyes de Google Ads.

Què podem fer per tu?

  1. Definir els objectius: t’ajudem a definir objectius realistes i viables.
  2. Estudi de paraules clau: cerquem les paraules clau més adequades i dissenyem els anuncis. 
  3. Pressupost: establim el pressupost mínim que ha de tenir la campanya per obtenir resultats. 
  4. Crear landing pages: disseny les pàgines de destí de les campanyes per assegurar-nos el màxim ràtio de conversió per cada clic obtingut.  
  5. Seguiment i optimització de les campanyes: analitzem els resultats i introduïm canvis i millores a les campanyes per optimitzar-les. 

Com funciona Google Ads?

Els anunciants creen una anunci i el relacionen amb determinades paraules clau. Quan els usuaris realitzen una cerca a Google que coincideixen amb alguna d’aquestes paraules clau es mostra l’anunci. Quan un usuari clica a l’anunci i visita un lloc web Google factura a l’anunciant el cost del clic.

Pressupost Configurar i ajustar la campanya en funció del pressupost disponible.
Anunci Creació d’un anunci relacionat amb les paraules clau per les quals t’interessa posicionar el teu producte o servei. 
Seguiment Revisar l’evolució de la campanya i la seva efectivitat.

 

Serveis complementaris a Google Ads

A LaMantis oferim tot tipus de solucions relacionades amb el marketing digital. A continuació, et detallem els serveis més destacats