loader mantis

Web i àrea privada acadèmica per a la Fundació Universitat de Girona

Fundació Universitat de Girona
Fundació Universitat de Girona

06/04/2020

La Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (FUdGIF) és la institució creada per la Universitat de Girona (UdG) amb l’objectiu de fomentar la recerca científica i la docència en tots els àmbits relacionats amb la Universitat de Girona.

Des de la seva creació l’any 1997, la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació ha promogut i gestionat una extensa oferta de programes de la UdG; més de 40.000 professionals han cursat algun dels seus màsters, postgraus o diplomes, en els diferents àmbits de coneixement que proposa.

Punts a destacar del nou web de la Fundació

Disseny i usabilitat
Millora de l’experiència dels usuaris mitjançant un disseny més clar, introducció de suports visulas (icones) i més opcions perquè els usuaris del web contactin amb la Fundació per resoldre dubtes, assistir a sessions informavies o resoldre incidències.

Connexió amb altres plataformes
El web, l’àrea privada i l’entorn de gestió estan connectats amb el programa de gestió acadèmica de la Fundació (preus, tarifes, descomptes i sistemes de pagament) (matrícules).

Nous sistemes de pagament
Habilitar pagaments mitjançant targeta de crèdit

Gestió de fomularis
Desenvolupament d’un gestor de formularis perquè la Fundació pugui crear-ne de genèrics i/o específics per adaptar-se a cada curs.

Àrea privada acadèmica
Disseny i programació d’una àrea privada acadèmica perquè el professorat entri la informació de cursos.
Fins ara aquest tasca la realitzava el personal de la Fundació. Els directors de les diferents titulacions poden introduir tota la informació de la seva titulació: descripció general, assignatures, horaris, calendaris, pla d’estudis, pla docent, etc. 

www.fundacioudg.org

Actualitat