loader mantis

Sigues Tu, eines i actius per a la salut

web
Sigues Tu
Sigues Tu

21/02/2020

«Sigues tu, eines i actius per a la salut» és un programa dissenyat per entrenar les habilitats per a la vida d’infants i adolescents. Els objectius dels programa són: 

  • Desenvolupar les habilitats psicosocials d’infants i adolescents (comunicació interpersonal, presa de decisions, pensament crític, autoestima i control intern...) perquè puguin tenir més control sobre la seva salut i afrontar de manera positiva els desafiaments de la vida quotidiana.
  • Promoure la incorporació als centres educatius d’un treball transversal d’educació per a la salut per ajudar a millorar la qualitat de vida tant de l’alumnat com del professorat.
  • Facilitar a les famílies espais de reflexió sobre la salut dels fills i estratègies per afrontar el procés de desenvolupament dels infants com a persones.
  • Siguestu.cat ofereix informació sobre el programa i un ampli ventall de recursos (audios, vídeos, textos i enllaços) organitzats per categories i accessibles mitjançant un cercador. A banda de desenvolupar el web l’equip de LaMantis també ha intervingut en el disseny dels gràfics i les infografies. 

Sigues tu als mitjans:
Diari de Girona

Actualitat