loader mantis

Disseny i desenvolupament del web del Bisbat de Girona

Bisbat de Girona
Bisbat de Girona

17/02/2020

L’equip de LaMantis s’ha encarregat de migrar informació del lloc web original a la nova pàgina del Bisbat de Girona per simplificar i agilitzar el procés de desenvolupament del nou web.

bisbatgirona.cat agrupa tota la informació d’aquesta institució territorial de l’Església Catòlica que es divideix en 13 arxiprestats, 382 parròquies i 12 annexos i es troba inclosa en la provincia eclesiàstica de Tarragona.

Actualitzar la imatge gràfica i reorganitzar la informació

Els principals objectius del nou web eren posar el dia la imatge digital del Bisbat de Girona i facilitar al seu departament de comunicació una eina de gestió actualitzada i fàcil d’utilitzar. La informació del web està organitzada en cinc grans seccions: la portada, el Bisbat de Girona, vida diocesana, actualitat i l’àrea de contacte. El principal objectiu de bisbatgirona.cat és ser una aplicació informativa i de consulta de les activitats del Bisbat de Girona. A més, el web disposa de dues crides a l’acció destacades: la subscripció al butlleti informatiu i un bàner d’accés a l’àrea de contacte per fer donatius.

Accés a informació pràctica

La portada té diversos elements dinàmics amb accessos directes a informació pràctica com l’horari de les misses, amb filtres per població i dates; les parròquies, amb l’opció de cerca directe, per població o per arxiprestat; les darreres notícies publicades i un calendari amb l’agenda d’activitats d’El Bisbat de Girona. La secció Vida diocesana ofereix informació sobre les parròquies i les misses i disposa d’un llistat de capellans i diaques. L’apartat d’actualitat recull les notícies, l’agenda d’activitats, les publicacions adreçades a la premsa, les publicacions regulars del Bisbat, continguts de televisió i ràdio i galeries d’imatges.

 

Contracteu el serveis de LaMantis ara

Us cal un web a mida que s’ajusti al 100 % a les vostres necessitats? A LaMantis dissenyem i desenvolupem projectes web a Girona des de 2002. La nostra experiència és un factor decisiu a l'hora de definir objectius realistes i assumibles per planificar i desenvolupar amb èxit un projecte web.

Actualitat