Aquest lloc utilitza "cookies" pròpies i de tercers per a poder oferir-te un millor servei. En navegar pel nostre web acceptes el seu ús Més info Acceptar

equip

 • Jordi Camps

  Àrea comercial

  “Escoltar, pensar i actuar”

  M'apassiona tot el que té a veure amb la gestió d'una empresa: l'estratègia, l'atenció al client i la planificació de projectes. 

  Per a mi, la clau de l'èxit consisteix a entendre les necessitats dels clients i involucrar-los al màxim en el desenvolupament del seu projecte. 

  Durant el temps lliure m'agrada córrer, nedar, pujar muntanyes, llegir i devorar cinema de tot tipus, especialment de gènere fantàstic.
   

  Diplomat en Comunicació i Relacions Públiques

   

 • Sergi Batlle

  Disseny

  “Interlineat, píxels i columnes”

  Sóc el que vesteix els projectes.
   
  Tipografia, línia, saturació, textura... Tot el que forma part de l'alfabet visual em treu la son. A LaMantis intentem cuidar tots aquests detalls.

  La fotografia és l'altra disciplina que em manté amb els ulls ben oberts, tant si és amb megapíxels com si els diafragmes es canvien amb un anell mecànic.
   
  Els pinzells i els carbonets els comparteixo els caps de setmana amb diferents grups de nens i nenes en les classes d'art.
   
  Llicenciat en Belles Arts (UB)
  Cicle Superior en Il·lustració
   

   

 • Xavi Pujolràs

  Programació

  “Si es pot, en codi lliure si us plau!”

  Crec en el codi lliure i el desenvolupament col·laboratiu, tant en la feina com en la vida en general. Casos d'èxit com Ubuntu, Firefox, Wikipedia, MySQL, Open Maps, OpenOffice i un llarg etcètera, demostren de què podem ser capaços si treballem tots junts i cap a un objectiu comú.
   
  Sóc defensor dels estàndards web i crec que s'han d'utilitzar el màxim possible per tal de poder avançar cap a un codi més net, fàcil i entenedor.
   
  M'agrada la feina ben feta i que tothom doni el millor de si mateix.
   
  Visc a prop de la natura, on em sento millor. Senderisme, escalada i esquí són les meves aficions, així com viatjar, llegir, escoltar música o, simplement, relaxar-me. Això sí, sempre acompanyat de la meva guitarra!
   
  Enginyer tècnic en Informàtica de Gestió.
  Postgrau en Enginyeria del Sofware
  Postgrau en Direcció de Màrqueting i Lideratge Personal
   
   

   

 • Dani Gil

  Dominis i allotjament

  “Registre, allotjament i acció”

  Vaig començar remenant un Amstrad CPC 464 als 12 anys.

  Des d’aleshores he programat ordinadors de diferents mides: PC, AS/400 i mainframes, passant per caixers automàtics.

  Passo el temps lliure gaudint de la família. M'encanta la música, el cinema i faig alguna cosa de papiroflèxia. També canto en una coral.
   
  M’interessa: l'ecologia, el canvi climàtic i coses estranyes com el càlcul distribuït ;)
   
  Més de 18 anys d’experiència laboral en el sector informàtic.
   
 • Jaume Sebastià

  Programació

  “Sóc capaç de convertir el cafè en codi”

  Tot i la meva afició a la cafeïna sóc molt tranquil i m'apassiona la ciència, la tecnología i molt especialment la informàtica. 

  Desenvolupo aplicacions amb un disseny atractiu, fàcils d’utilitzar amb qualsevol dispositiu i senzilles de gestionar. 

  El meu temps lliure el dedico al cinema i als videojocs i, de tant en tant, aconsegueixo desenganxar-me de la pantalla, mirar al cel i disfrutar de l’astronomia. 

  Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques
  Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics

Especialistes en disseny web i gràfic

Som un equip d'entusiastes de la imatge i les noves tecnologies. Ens agrada el que fem. Fa més d'una dècada que realitzem projectes gràfics i web i no ens cansem mai de buscar nous productes i solucions.

^